top of page

Visie

"Echt maatwerk betaalbaar tot de klanten brengen".

De mix van interieurarchitect en schrijnwerker staan garant voor de ideale uitvoering van uw project.

Meublis zocht en vond de weg om echt maatwerk betaalbaar tot de klanten te brengen. Dit zonder beperkingen noch toegevingen in kwaliteit en duurzaamheid. Enkel de beste materialen en technologieën voldoen om de doordachte ontwerpen om te zetten tot unieke realisaties.

Elke ruimte, levensstijl & wensen zijn anders. De klantgerichte service van Meublis zorgt voor de ideale samensmelting en de ervaren meubelmakers en schrijnwerkers verwerken alles met oog voor detail.

 

Werkwijze

Na afspraak komt de interieurarchitect bij u langs om de bestaande ruimte (bij renovatie) of de plannen (bij nieuwbouw) te bekijken. 

Uiteraard bent u, na afspraak, ook steeds welkom in de loft/showroom te Willebroek. 

 

Klik HIER voor een afspraak.

 

Bestaande en/of nieuwe toepassingen en materialen zullen u grondig worden toegelicht. 

Op basis van uw wensen en budget zal een offerte uitvoerig met u worden besproken. D.m.v. technische plannen en 3D beelden zal uw droom visueel worden voorgesteld alvorens deze in productie gaat. De klant staat centraal en elk detail is belangrijk om

uw project compleet af te stemmen op uw persoonlijke behoeften.

 

Klik HIER voor enkele voorbeelden van 3D beelden.

 

Bij Meublis stopt het niet na uw akkoord. Het team gaat vakkundig aan de slag en zal alle details grondig overlopen en bespreken met het atelier en de nodige schrijnwerker.

 

Na productie worden de koopwaar netjes afgeleverd op afgesproken adres en datum en nadien gemonteerd volgens de regels van de kunst

 

Nadien zorgt Meublis nog voor de verwijdering van het afval en een laatste check-up alvorens u van uw droom kunt genieten.

 

Tijdens dit hele proces zal je steeds worden bijgestaan door één en dezelfde persoon die het hele project opvolgt van A tot Z en waar je met alle vragen terecht kunt.

 

 

Aanbod

Echt maatwerk heeft het voordeel dat er geen afgebakende zone zit rondom het aanbod. Aangezien de keuze dan bijna oneindig is zal Meublis de klanten bijstaan om a.d.h.v. hun wensen, behoeften en budget hierin de keuze te kunnen maken.

Alle materialen en technieken zijn mogelijk. Bij speciale eisen zal Meublis de technische haalbaarheid steeds onderzoeken.

 

Meublis heeft ervaring in het ontwerp en realisatie van ultra modern tot klassiek & landelijke meubels.

 

Bekijk ONZE REALISATIES om een overzicht te krijgen.

Heb je nog niet gezien wat je zoekt? Geen nood! Er is nog veel meer.

Materialen

Partners

De gebruikte materialen voor ieder project zijn steeds vakkundig gekozen en zoals eerder aangehaald is deze keuze bijna oneindig. Oude gekende materialen blijven bestaan, maar de interieurmarkt staat nooit stil. Steeds opnieuw komen er nieuwe materialen en technieken bij. Meublis probeert steeds op de hoogte hiervan te blijven om de klanten voldoende te kunnen informeren bij de keuze van hun maatwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page